- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις για μια ισχυρή Ελλάδα

«Σε όλη την Ελλάδα γιορτάζουμε σήμερα τα Εισόδια της Θεοτόκου, τη μεγάλη Θεομητορική γιορτή της 21ης Νοεμβρίου, κατά την οποία τιμούμε την ανυπολόγιστη προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα μας. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους στρατιωτικούς μας για το έργο και τις θυσίες τους και υποκλινόμαστε στην ιερή μνήμη των πεσόντων στο καθήκον.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά το πέρας της δοξολογίας, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, προσθέτοντας:

«Χάρη στην προστασία της Υπεραγίας Θεοτόκου, τη διαρκή εγρήγορση των φρουρών μας σε Αιγαίο και Έβροκαι τις στρατηγικές συμμαχίες που έχει διαμορφώσει η κυβέρνησή μας, η ισορροπία ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο έχει αλλάξει άρδηνδιασφαλίζοντας τη διεθνή νομιμότητα και διαφυλάσσοντας τα σύνορα της ΕΕ.

Είθε η Παναγία να σκεπάζει πάντα τη χώρα μας και να βρίσκεται αδιαλείπτως στο πλευρότων στελεχώντου Στρατού,της Αεροπορίας και του Ναυτικού μας.

Χρόνια πολλά!».