- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ξεκίνησε η διαβούλευση του ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ

Με ανάρτησή  στην ιστοσελίδα του (kileler.gov.gr)  Δήμος Κιλελέρ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες, φορείς και συλλόγους στη δημόσια διαβούλευση του Σταδίου Β2’ του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) της Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου.

Οι παραπάνω καλούνται να συμβάλλουν ενεργά στην εκπόνηση του Σχεδίου, αντικείμενο του οποίου είναι ο καθορισμός χρήσεων γης και όρων δόμησης στους οικισμούς και την κτηματική περιφέρεια της Δ.Ε. Πλατυκάμπου. Μέσω της διαβούλευσης ο Δήμος επιθυμεί  να καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στο Σχέδιο.

Οι πολίτες που θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα   μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα για να λάβουν διευκρινίσεις επί των περιεχομένων του Σχεδίου. Δια ζώσης ή γραπτές διευκρινίσεις μπορούν να λάβουν και από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Οικονομικών Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκο Χονδρονάσιο (Τηλ: 6979726777 – 2413507244).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενστάσεων ή εναλλακτικών προτάσεων, είναι η Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00.  Οι προτάσεις και οι ενστάσεις που θα υποβληθούν θα ληφθούν υπόψη στην οριστικοποίηση του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης Δ.Ε. Πλατυκάμπου του Δήμου.