Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Χρήστος Κέλλας από το Δαμάσι


Tags |

Στα εγκαίνια του νέου σχολείου στο Δαμάσι, που έγιναν από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρέστη ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, μαζί με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα,τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο,τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τη Βουλευτή ΝΔ Ν. Λάρισας Στέλλα Μπίζιου,τον Δήμαρχο Γιάννη Κόκκουρα, Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός με τον Πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Πολιτείας ευχήθηκαν καλή χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και περπάτησαν στους διαδρόμους και στις αίθουσες του νέου σχολικού κτιρίου,που ανεγέρθηκε τάχιστα χάρη στην παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά τον αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς για την ψυχραιμία και την έγκαιρη εκκένωση της σχολικής μονάδας κατά το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, αφού ευχήθηκε «καλή πρόοδο» στους μαθητές και «καλή δύναμη» στους εκπαιδευτικούς, αποχώρησε από το νέο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου, δηλώνοντας:

«Η δέσμευσή μας για την ανέγερση νέου σχολείου έγινε σήμερα και τυπικά πράξη, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να εγκαινιάζει τη λειτουργία μίας σύγχρονης και πλήρως λειτουργικής εκπαιδευτικής μονάδας, που θα στεγάσει τη μάθηση και τα όνειρα όλων των παιδιών του Δαμασίου.

Τα χαμόγελα των μαθητών και των γονιών τους μάς δίνουν χαρά και νιώθουμεικανοποίηση για τα άμεσα αντανακλαστικά της κυβέρνησής μας που εργάζεται μεθοδικά αμβλύνοντας τις συνέπειες των μεγάλων σεισμών που έπληξαν τον τόπο μας.

Ταυτόχρονα, η σημερινή αισιοδοξία μάς γεμίζει δύναμη για το αύριο και ενισχύει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου οι πληγείσες περιοχές να επανέλθουν πλήρως στην κανονικότητα και να οδηγήσουμε τον Νομό μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Καλή χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων του Νομού μας!».