- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Εντοπίστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων 2 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εντοπίστηκαν -2- φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας του νομού Λάρισας και συνελήφθη, στις 01-09-2021 το βράδυ στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης κατελήφθη από τους αστυνομικούς να καλλιεργεί τις οργανωμένες φυτείες, οι οποίες βρίσκονταν σε απόσταση -300- μέτρων μεταξύ τους και από τις οποίες εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -24- δενδρύλλια κάνναβης, -13- και -11- δενδρύλλια αντίστοιχα, ύψους έως -3,5- μέτρα. Επιπλέον, στους χώρους των φυτειών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- κομμένα πλαστικά μπουκάλια νερού.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του και σε αποθήκη αυτής, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «FLEX», βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:

Κατασχέθηκε, επιπρόσθετα, και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη, την οποία χρησιμοποιούσε για τη μετάβασή του στις φυτείες κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.