Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του Θ. Νασιακόπουλου με τους προέδρους Κοινοτήτων της ΔΕ Νίκαιας


Tags |

????????????????????????????????????

Ξεκίνησαν οι επαφές και οι ενημερώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με τους Προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων της ΔΕ Νίκαιας.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κοινοτικά καταστήματα σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί  σε πρώτο στάδιο η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, δόθηκε η δυνατότητα να κατατεθούν νέες προτάσεις και  να εντοπιστούν, με στόχο να επιλυθούν άμεσα,  πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν με επίσκεψη στις κοινότητες Νίκαιας, Χαράς, Ζαππείου και Διλόφου. Στόχος ήταν ο δήμαρχος, επικεφαλής κλιμακίων, να συνομιλήσει με όλα τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, να καταγράψει την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ενημερωθεί για τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Στην εξόρμησή του ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δ.Σ Σ. Καλέτσιο, τους αντιδημάρχους ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχ. Χατζούλη,  Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη,  Τεχνικών Έργων, Διοίκησης, Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Χονδρονάσιο, τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλη και Γ. Παπακανάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Αν. Ρεντζιά και Ζ. Ανυφαντή (στο Ζάππειο), τους ειδικούς συνεργάτες Κ. Ακριβούλη, και Σ. Καραφέρια, συναντήθηκε με τους  προέδρους της Νίκαιας Κ. Παναγούλη, της Χαράς Σ. Καραπιπέρη, του Ζαππείου Ε. Παπαδημητρίου και του Διλόφου Β. Μανωλοπούλου, τους τοπικούς συμβούλους των κοινοτήτων Κ. Σολωμό, Αχ. Τσαντίλη, Γ. Ψαρούλη, Γ. Θεοδωρόπουλο και την τέως πρόεδρο της Τ.Κ. Ζαππείου Κ. Γκαραγκούνη.