- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ανεμιστήρες στους σεισμόπληκτους – Θαν. Παιδής: Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη

Συνεχίζει τις προσπάθειες ο Θανάσης Παιδής, ώστε να είναι έμπρακτα κοντά στους σεισμόπληκτους συμπολίτες με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Πρόσφατα, μετά από συνεργασία του Θανάση Παιδή με τις τοπικές Αρχές, μοιράστηκαν ανεμιστήρες σε σεισμόπληκτους κατοίκους της περιοχής Δαμασίου.

Επισημαίνεται πως παρά το γεγονός της τοποθέτησης κλιματιστικών στους οικίσκους, παρέμεναν οι ανάγκες κυρίως για τους κατοίκους του Δαμασουλίου όπως και σε πολλούς κτηνοτρόφους. Οι καιρικές συνθήκες καύσωνα που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες έκαναν απαραίτητη την άμεση κάλυψη των διαμενόντων σε καταλύματα με τις συγκεκριμένες συσκευές.

Οι ανεμιστήρες ήταν ευγενική χορηγία τωνLeroyMerlin.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους κατοίκους που δίνουν τον δικό τους αγώνα μετά την καταστροφή που άφησε ο σεισμός της 3ης Μαρτίου.

Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε σταθερά στο πλευρό τους έως ότου επανέλθει η κανονικότητα στην καθημερινότητά τους.

Χρειάζεται υπομονή και επιμονή, καθώς οι ρυθμοί αποκατάστασης είναι αργοί εξαιτίας της  γραφειοκρατίας. Αυτό το δεδομένο καθιστά απαραίτητες τις πρωτοβουλίες, όπως και τον εθελοντισμό που έχει τη δυνατότητα με άμεσο τρόπο να επιλύει προβλήματα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλο το Τοπικό Συμβούλιο του Δαμασίου, καθώς αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την διευθέτηση όσων ζητημάτων ανακύπτουν, τα οποία είναι κρίσιμα για τη διαβίωση των συμπολιτών μας.

Συνάμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δωρητές – επώνυμους και ανώνυμους – που έχουν συμβάλει ο καθένας με τον τρόπο του ώστε να απαλύνουν τις πληγές των σεισμόπληκτων.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.