Τα Bread Factory στηρίζουν τον αγώνα απέναντι στην πανδημία


Tags |

Δίπλα στους συμπολίτες μας τόσο σε τοπικό όσο και συλλογικό επίπεδο συνεχίζουν να βρίσκονται τα Bread Factory στο πλαίσιο οργανωμένων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνίας.

Τα Bread Factory,  βρέθηκαν για άλλη μια φορά κοντά στην τοπική Κοινωνία της Λάρισας, μέσω δωρεάς 2 κλινών ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο»  και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για την παράδοση των κλινών βρέθηκε στην Λάρισα ο CEO της εταιρίας κος Πάνος Δημητρόπουλος ο οποίος δεσμεύτηκε για την συνέχιση της προσφοράς «όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη» τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτή τη δύσκολη περίοδο τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο.

Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η  έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Τα Bread Factory έχοντας πλήρη αίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, ανανεώνει τη δέσμευσή της για προσφορά. Με αστείρευτη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, στηρίζοντας με συνέπεια τους συμπολίτες μας.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας τον κ. Πάνο Δημητρόπουλο υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Κατσικονούρης παρουσία του Περιφερειάρχη Λάρισας κ. Κώστα Αγοραστού. Ο κ. Δημητρόπουλος σε δήλωσή του τόνισε ότι «είναι μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε και να βοηθούμε την τοπική κοινωνία της Λάρισας που έχει αγκαλιάσει το κατάστημά μας με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και παράλληλα να βοηθήσουμε στη μεγάλη μάχη κατά του Covid-19».

 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Λάρισας ευχαρίστησε τα Bread Factory για τη σημαντική πρωτοβουλία τους και αναφέρθηκε στο «κίνημα δωρητών που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλία». Ο Διοικητής του ΠΓΝΛ με τη σειρά του εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν το ΕΣΥ τον τελευταίο χρόνο της πανδημίες και ειδικά προς τα Bread Factory.

Σχετικά με τα Bread Factory

Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους εστίασης που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα,  στους οποίους εργάζονται πάνω από 1.500 άτομα, ενώ η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως ανά κατάστημα και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει  περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα,  καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.