Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή εξατμίσεων από αποθήκες επιχείρησης στη Λάρισα


Tags |

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 03-04-2021 έως 11-04-2021, ο ένας δράστης, από κοινού με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, μετέβησαν σε αποθήκες επιχείρησης εξατμίσεων στη Λάρισα, όπου διέρρηξαν -3- εμπορευματοκιβώτια, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους -90- εξατμίσεις και -40- άκρα και διακοσμητικά εξατμίσεων.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας μετέβησαν σε περιοχή του νομού Καρδίτσας όπου εντόπισαν το δεύτερο δράστη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που έφερε μία από τις αφαιρεθείσες από την επιχείρηση εξατμίσεις και την οποία, όπως προέκυψε, είχε αγοράσει τις προηγούμενες ημέρες από τον πρώτο δράστη έναντι του χρηματικού ποσού των -100- ευρώ.

Η προαναφερόμενη εξάτμιση κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.