- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας: Η Μ. Εβδομάδα πυξίδα ζωής για τους Ορθοδόξους

«Η Κυριακή των Βαΐων σηματοδοτεί το ξεκίνημα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας των Παθών Του Χριστού μας:τη μαρτυρική πορεία προς τη Σταύρωση και τη θριαμβευτική Ανάστασή Του.

Το παράδειγμα του Μεσσία αποτελεί την “πυξίδα” των απανταχού Ορθοδόξων Χριστιανών και ιδιαίτερα του Έθνους μας απέναντι σε κάθε δοκιμασία.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λάρισας, έπειτα από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσθέτοντας:

«Με πίστη στην Αγία Τριάδα, η ζωή νικά τον θάνατο και το φως διαλύει το σκοτάδι!

Με τη βοήθεια του Θεού, θα βγούμε σύντομα από τη δίνη της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και της ύφεσης. Οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχύτητα,ενώ η οικονομία και όλες οι δραστηριότητες αποκαθίστανται βαθμηδόν.

Προσδοκούμε ότι,πολύ σύντομα, θα έλθουν καλύτερες μέρες για όλο τον κόσμο και τη χώρα μας, που θα μας επιτρέψουν να συναντηθούμε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και να γιορτάσουμε όλες και όλοι μαζί γεμίζοντας τις πλατείες και τα χωριά της πατρίδας μας δίχως περιορισμούς και χωρίς να απειλούμαστε από την πανδημία του κορονοϊού.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Καλή Ανάσταση με υγεία σε κάθε σπιτικό!».