- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Άννα Βαγενά: Οι Λαρισαίοι συνάδελφοι της ΝΔ έχουν χάσει την ψυχραιμία τους

Δεν κατανοώ τις προσωπικές επιθέσεις,που δέχτηκα από τους αγαπητούς συναδέλφους της ΝΔ, τον κ. Χαρακόπουλο και την κ. Μπίζιου, με αφορμή το ερώτημα που εξέφρασα σχετικά με τον φημολογούμενο εκτός σειράς εμβολιασμό των βουλευτών της ΝΔ. Φαίνεται ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που και οι δύο διαβεβαιώνουν ότι δεν εμβολιάστηκαν εκτός σειράς. Αυτό τους τιμά, γιατί δυστυχώς η παράταξή τους μας έχει συνηθίσει σε κατ’ εξαίρεση εμβολιασμούς γαλάζιων στελεχών, συζύγων και παρατρεχάμενων, που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και που έχουν απασχολήσει ακόμα και τις εισαγγελικές αρχές.

Όσο για το ποιος είναι υπεύθυνος για το ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει ξεπεράσει τα όριά του, αυτό πια οι πολίτες το έχουν καταλάβει και το κρίνουν ανάλογα.Σχετικά, όμως, με τα λασπόνερα των σεισμοπαθών,στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Χαρακόπουλος, ας μου επιτρέψει να έχω άλλη γνώμη, γιατί σε πολύ πρόσφατη επίσκεψη μου σε σεισμόπληκτα χωριά του νομού στις 22/03/21 είδα σεισμοπαθείς στο Μεσοχώρι,που διέμεναν ακόμα σε σκηνές, καθώς από τα 23 κοντέινερ, που είχε διαπιστωθεί ότι χρειαζόταν το χωριό, είχαν εγκατασταθεί μόλις επτά.

Αναφέρθηκε, ακόμα, ο συνάδελφος της ΝΔ, σε «πολακισμό» και fakenews από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ. Κοίτα ποιος μιλάει!Η παράταξη της ΝΔ, που ολημερίς και ολονυχτίς βομβαρδίζει τον ελληνικό λαό όχι μόνο με fakenews του τύπου «η βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο», αλλά ελέγχει απολύτως όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, παρουσιάζοντας τα νέα και την πραγματικότητα που εκείνη θέλει.Όσο για το ευφυολόγημα «πολακισμός», αλήθεια τους ενοχλεί ο Πολάκης και δεν τους ενοχλεί ο Άδωνις;Που γαβγίζει κάθε μέρα στα κανάλια, δίνοντας νέες διαστάσεις στην έννοια του λαϊκισμού;

Και μία και αναφέρθηκα στον κ. Γεωργιάδη, μήπως μπορεί να μου απαντήσει ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, κ. Μπούγας, αφού διαβεβαιώνει ότι κανείς βουλευτής της παράταξης δεν έχει εμβολιαστεί εκτός σειράς, ενώ εγώ ξέρω τουλάχιστον έναν, τον κ. Γεωργιάδη,που ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια ότι εμβολιάστηκε,τι ισχύει λοιπόν για τους υπουργούς;Οι υπουργοί έχουν προτεραιότητα; Γιατί αυτό που όλοι ξέρουμε είναι ότι συμβολικά και μόνο εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Όσο για την κ. Μπίζιου, είναι πολύ νεαρή ακόμη και ίσως για αυτό δεν γνωρίζει την προσωπική μου πορεία στον χώρο της Αριστεράς και τους μικρούς μου αγώνες σε αυτή, για τους οποίους είμαι υπερήφανη. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι δεν θεωρώ καθόλου κακό το ότι ανέδειξα αυτό το θέμα, γιατί η απάντηση που δόθηκε από τους Λαρισαίους συναδέλφους της ΝΔ και από τον γραμματέα της Κ.Ο. τους, κατά τη γνώμη μου προστατεύει όχι μόνο τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά και τους άλλους βουλευτές, από τη γενικευμένη δυσαρέσκεια και καχυποψία του κόσμου σε σχέση με τον ενδεχόμενο κατά προτεραιότητα εμβολιασμό μας. Γιατί δεν είναι λίγοι οι πολίτες που μου έχουν απευθυνθεί προσωπικά λέγοντας «ε, εσείς οι βουλευτές δεν χρειάζεται να περιμένετε όπως εμείς οι υπόλοιποι για να κάνετε το εμβόλιο».

Λυπάμαι, πάντως, για τη γεμάτη άθλια υπονοούμενα επίθεση των συναδέλφων, κ. Χαρακόπουλου και κ. Μπίζιου, προς το πρόσωπό μου.