- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Σημαντικές διακρίσεις μαθητών της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ σε διαγωνισμό σαξόφωνου

Σημαντικές διακρίσεις στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο  διαγωνισμό σαξοφώνου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω των μέτρων για την πανδημία, απέσπασαν οι μαθητές της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ κατακτώντας : O Οικονόμου Θωμάς το 1ο  Βραβείο στη  Β’ κατηγορία και η Καμπά Ιωάννα το 3ο  Βραβείο στη Γ’ κατηγορία. Και οι δύο είναι μαθητές της Σχολής στην  τάξη του καθηγητή σαξοφώνου  Βασιλάκη Νίκου.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Δ.Ε.Κ. όπου ανήκει διοικητικά η Μουσική Σχολή, ο Διευθυντής και οι Καθηγητές της συγχαίρουν θερμά  τα παιδιά για αυτή την επιτυχία τους, τους εύχονται καλή πρόοδο στις σπουδές,  πολλές νέες διακρίσεις στην πορεία τους οι οποίες θα κάνουν όλους πιο υπερήφανους για το έργο που εδώ και χρόνια συντελείται στη Σχολή.

Παράλληλα με το γεγονός της βράβευσης αξίζει να επισημανθεί ότι  με πρωτοβουλία και συνεργασία του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστα Χατζηκωνσταντίνου με το διευθυντή της σχολής Γιώργο Κουλιόπουλο πήρε σάρκα και οστά η προετοιμασία και διαδικτυακή αναβάθμιση της διδασκαλίας των μαθημάτων εξ αποστάσεως (σύγχρονη μέθοδος) που εξαγγέλθηκαν έγκαιρα, πριν την εφαρμογή των πρώτων περιοριστικών μέτρων του covid-19 για το σχολικό έτος 2020-΄21 με τα αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα.