- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, [1] για την παροχή της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης στις επιχειρήσεις-μέλη του, διοργανώνει αυτή την εβδομάδα δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις, για επίκαιρα επιχειρηματικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

 Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 15.00-17.30, υποδέχεται διαδικτυακά τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γεώργιο Πιτσιλή και τα αρμόδια επιχειρησιακά στελέχη της ΑΑΔΕ κ.κ. Απόστολο Μπούτο, Ρένο Καραστάθη και Αντώνη Ντίνο, οι οποίοι θα αναφερθούν στην πλατφόρμα MyData της ΑΑΔΕ και θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις που αφορούν στη διαδικασία υλοποίησης του νέου συστήματος ηλεκτρονικών βιβλίων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης από τις επιχειρήσεις, τις νέες προθεσμίες και τις διαδικασίες εφαρμογής, ενώ θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες, τα οποία έχουν προκύψει από την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος. «MyDATA: Τα ηλεκτρονικα βιβλια στην καθημερινοτητα των επιχειρησεων» [2]

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17.00-19.00 ,υποδέχεται διαδικτυακά τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Αναπτυξιακών Νόμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Σωτήρη Αθανασίου καθώς και τα στελέχη της Διεύθυνσης κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο και κα Αναστασία Λαζαρίδου, σε αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την  «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων μέσω των νέων προκηρύξεων του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/16». [3] Οι δράσεις που θα παρουσιαστούν είναι:

1η Προκήρυξη: «Γενική Επιχειρηματικότητα»

2η Προκήρυξη: «Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις»

3η Προκήρυξη: «Μηχανολογικός Εξοπλισμός»