- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλος Αθανάσιος επισκέφτηκε το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας  κ. Κώστα Παππά προκειμένου να τον καλωσορίσει και να του ευχηθεί καλή θητεία με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, αλλά, και να συζητήσει μαζί του για σημαντικά θέματα της Τ.Α.

Ο κ. Νασιακόπουλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Τ.Α. σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται από την πανδημία Covid19  και στις προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς Τ.Α. να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες σε όλα τα επίπεδα.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων απαιτείται αγαστή συνεργασία με την κεντρική Κυβέρνηση και μεταξύ των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά του ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Παππάς αναγνώρισε το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι οι φορείς της Τ.Α. προκειμένου να επιλύσουν τα μεγάλα προβλήματα και να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες και ταυτόχρονα δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και απόλυτη βούληση για συνεργασία με όλους τους Δήμους τόσο του ιδίου προσωπικά αλλά και των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας.