- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας: Προτεραιότητα ο εμβολιασμός και των ιδιωτών υγειονομικών

Η αντιμετώπιση της πανδημίας, ο εμβολιασμός των ιδιωτών υγειονομικών και η λειτουργία των νοσοκομείων της Λάρισας, ήταν στον επίκεντρο της συνάντησης εργασίας, που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Υγείας ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με τον αν. υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με τον αν. υπουργό όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και έθεσε επιτακτικά την προτεραιοποίηση του εμβολιασμού και των ιδιωτών γιατρών, οδοντιάτρων, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού των ιδιωτικών κλινικών της χώρας. Επίσης, εξέτασαν το ενδεχόμενο λειτουργίας κλινών ΜΕΘ – noncovid για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο κ. Κοντοζαμάνης δεσμεύτηκε για την άμεση έκδοση εγκυκλίου που θα αφορά τον εμβολιασμό των ιδιωτών υγειονομικών και του προσωπικού των ιδιωτικών κλινικών.

Εξερχόμενος από το Υπουργείο Υγείας, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε:

«Είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τον αν. υπουργό Υγείας, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία σε διαρκή βάση.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι, επιτέλους, ξεκινά άμεσα ο εμβολιασμός των ιδιωτών υγειονομικών και του προσωπικού των ιδιωτικών κλινικών καθώς και από την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία των εμβολιασμών στο σύνολο του πληθυσμού».