- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κοπή βασιλόπιτας στο Γ.Ν. Λάρισας

Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, του Διοικητή κ. Γρηγορίου Βλαχάκη και των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/01/2021 η κοπή βασιλόπιτας στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Λάρισας.

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε και έκοψε την  βασιλόπιτα και απηύθυνε τις ευχαριστίες του στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Νοσοκομείου, ως ένδειξη σεβασμού στο ρόλο και στο έργο τους στην δραματική αυτή συγκυρία της πανδημίας.

Το παρών στην τελετή έδωσε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Κομνός Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ήτοι ο Αντιπρόεδρος, κ. Τσιλιάκος Χαρίλαος, το μέλος, κ. Πάνος Κωνσταντίνος, το μέλος εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Γρηγοριάδης Γρηγόριος και τα αναπληρωματικά μέλη κ. Σακελλαρίου Αικατερίνη και κ. Σιαματά Ελένη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο και όλους τους παρευρισκόμενους, μετέφερε τις ευχές του Διοικητή της 5ΗΣ Υ.ΠΕ. και συνεχάρη το προσωπικό για το βαθύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει.

Την τελετή έκλεισε η Πρόεδρος των Συλλόγου εργαζομένων κ. Χύτα Ευθυμία με την κλήρωση δώρων προς τους εργαζομένους.