Κέλλας στο ΕΚΑΒ: Σας είμαστε ευγνώμονες


Tags |

Το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος συνομίλησε με το προσωπικό και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με τους εργαζόμενους θέματα της πανδημίας και εν γένει ζητήματα υγείας, εστιάζοντας στη διαρκή ετοιμότητα και τον αδιάλειπτο αγώνα του προσωπικού για την υγειονομική προστασία των Λαρισαίων και του πληθυσμού της Θεσσαλίας συνολικά. Επιπλέον, τόνισε ότι είναι στο πλευρό τους, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση κάθε ανάγκης που προκύπτει, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Εξερχόμενος από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ο κ. Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ και να ανταλλάξω ευχές με τους εργαζόμενους τους ΕΚΑΒ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου για την προσφορά τους στην πατρίδα, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις μάχες που δίνουν, όπως και οι υπόλοιποι υγειονομικοί της χώρας, για να σώσουν και να προστατεύσουν ζωές με αυταπάρνηση, ευρισκόμενοι σε διαρκή ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο.

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ και εν γένει του ΕΣΥ είναι οι αφανείς ήρωες που όχι μόνο κράτησαν την Ελλάδα όρθια από τότε που ενέσκηψε η πανδημία αλλά προασπίζονται το κοινωνικό κράτος σε μόνιμη και διαρκή βάση. Η σκέψη μου είναι πάντα δίπλα τους.

Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και δύναμη!

Καλή χρονιά!».