- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνεχίζονται οι κοινωνικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στις 23-12-2020 και στις 24-12-2020 σε τοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, στο νομό Μαγνησίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιλτιάδης Αλεξάκης, συνοδευόμενος από τους Υποδιευθυντές της Διεύθυνσης και αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στο τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», στον Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» και στο 1ο Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ».

Στα Τρίκαλα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Στέργιος Νίντος, παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη για την ενίσχυση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων & ΑΜΕΑ Τρικάλων «ΕΛΠΙΔΑ».

Τέλος, στην Καρδίτσα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Καρανάσιος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

Οι εκπρόσωποι των ανωτέρω ιδρυμάτων και οργανισμών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στους αστυνομικούς.

Για ακόμη μια φορά, μέσα από την πραγματοποίηση αυτών των δράσεων, αναδεικνύεται το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και η ευαισθητοποίηση του προσωπικού της.