Δ. Τεμπών: Ενημέρωση για την παράταση της προθεσμίας καταβολής των τελών κυκλοφορίας


Tags |

Μετά την  υπογραφή της απόφασης , για την παράταση της προθεσμίας  καταβολής των τελών κυκλοφορίας του 2021, από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης αναφέρει:

«Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την υπογραφή της απόφασης από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, που αφορά  την  παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2021.

Από την πρώτη στιγμή, το Οικονομικό επιτελείο του δήμου Τεμπών έχοντας πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία, με επιστολή του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Μητσογιάννη, είχε απευθυνθεί στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα ζητώντας την παράταση κατά δύο μήνες ,της καταβολής των τελών κυκλοφορίας του 2021.

Η απόφαση παράτασης της καταβολής των τελών κυκλοφορίας ήταν επιβεβλημένη καθώς διευκολύνει τους πολίτες, δίνοντας  τον απαιτούμενο χρόνο να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση και συγχρόνως αποδεικνύει ότι όταν οι προτάσεις γίνονται με επιχειρήματα, βρίσκουν ευήκοα ώτα και επιτυγχάνεται  το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα», τονίζει ο δήμαρχος κ. Μανώλης.