«ΑλλάΖΩ Σελίδα… στον χρόνο!»: Μια κάρτα με ευχές!


Tags |

Η διαφορετική αυτή για όλους μας χρονιά έφτασε στο τέλος της και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, μέσω του χριστουγεννιάτικου προγράμματος της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας «ΑλλάΖΩ Σελίδα… στον χρόνο!», προσκαλεί τα παιδιά να στείλουν τις ευχές τους στις Βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Αυτά τα Χριστούγεννα όλα είναι διαφορετικά!

Ας αφήσουμε στην άκρη τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας για να στείλουμε χριστουγεννιάτικες ευχές σε φίλους, συγγενείς ακόμη και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε προσωπικά, με έναν παραδοσιακό τρόπο!

 

Μέσω του προγράμματος, οι μικροί μας φίλοι θα κάνουν μια ιστορική αναδρομή στην επικοινωνία, το μοίρασμα, την αγάπη και τις ευχές και με κύρια εργαλεία τη φαντασία και την επινοητικότητα θα δημιουργήσουν μια κάρτα με ευχές για να την στείλουν ταχυδρομικά σε μια Βιβλιοθήκη μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) θα σας αποστείλουμε το αρχείο με τις οδηγίες του εργαστηρίου μαζί με την προτεινόμενη βιβλιογραφία στην οποία υπάρχουν οι υπερσύνδεσμοι για βιβλία σε ψηφιακή μορφή και προτεινόμενα βίντεο σχετικά με το θέμα.

Μπορείτε επίσης να δανειστείτε τα βιβλία που προτείνονται (ή σχετίζονται με το θέμα) από τη βιβλιοθήκη μας για να κατανοήσετε καλύτερα τον σκοπό του εργαστηρίου.

Επίσης, θα σας δώσουμε πληροφορίες για τη Βιβλιοθήκη-παραλήπτη της κάρτας που θα δημιουργήσετε!

ΑλλάΖΩ Σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, τον πλανήτη, για όλους μας!

Ηλικίες: 6-14 ετών
Χωρίς κόστος συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της Βιβλιοθήκης  edimovivlio@hotmail.gr.

Ενημερωθείτε διαδικτυακά από την σελίδα μας https://www.facebook.com/www.edimovilviolarissa/ καθώς επίσης και από την σελίδα του Δικτύου  Ελληνικών Βιβλιοθηκών https://network.nlg.gr/

Πληροφορίες:

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο

Τηλέφωνα: 2410 671173   Τμήμα Ενηλίκων (1ος όροφος), 2410 618753  Παιδικό Τμήμα (3ος όροφος)