Κανονικά θα λειτουργήσει την Παρασκευή η λαϊκή αγορά στο Συκούριο


Tags |

Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς στο Συκούριο θα γίνει κανονικά και σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται στην απόφαση Δημάρχου με αριθμό 1560/11-11-2020, ως εξής:

  1. Η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει στην Πλατεία Θέμιδος στην Κοινότητα Συκουρίου.
  2. Στην λαϊκή αγορά, από τους πωλητές που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, θα συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, πλην των βιομηχανικών προϊόντων.
  3. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
  4. Οι πωλητές (παραγωγοί- επαγγελματίες) θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (γάντια, αντισηπτικό).
  5. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές/κοινό.
  6. Θα πρέπει να τηρείται απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.
  7. Σε περίπτωση μη τήρησης των αποστάσεων από τους πωλητές που προβλέπονται από την ως άνω ΚΥΑ, επιβάλλονται πρόστιμο στην Α΄παράβαση διοικητικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00 €) ευρώ και αναστολή δραστηριότητας για δέκα πέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και στη Β΄ παράβαση διοικητικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00 €) ευρώ και αναστολή δραστηριότητας για τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες.