- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μώλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα  στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, τη Τρίτη 17 Νοεμβρίου, από τις 07:30 έως τις 17:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός στον κλάδο εισόδου του Α/Κ Μώλου  με κατεύθυνση προς Λαμία, καθώς και αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λαμία από το 188,80 χλμ έως το 190,80 χλμ.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Μώλου, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών  σημάνσεων, θα οδηγούνται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού έως τον Α/Κ Μπράλου από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.