Ρένα Καραλαριώτου: Υλοποιήστε τις αποφάσεις του ΔΣ για την Φιλαρμονική του ΔΩΛ


Tags |

Συνάντηση με εκπροσώπους της Φιλαρμονικής όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα  τη  ξεκάθαρη θέση της παράταξης ‘’Λάρισα Μπροστά ‘’, πραγματοποίησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου.

«Η Δημοτική Αρχή οφείλει να εφαρμόσει άμεσα την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, κατά τη συνεδρίαση της 23ης Απριλίου 2019 και κατά συνέπεια να προχωρήσει  στην τροποποίηση του ωραρίου των μουσικών εκτελεστών της Φιλαρμονικής  από μειωμένο σε πλήρες. Για το σκοπό αυτό , στην ίδια συνεδρίαση  αποφασίστηκε και η αύξηση κατά 150.000 ευρώ του προϋπολογισμού του ΔΩΛ .»

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωση της η κα Καραλαριώτου αναφερόμενη στις συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου Λαρισαίων.

«Είναι καλές οι  εξαγγελίες του κ. Καλογιάννη μόνο που αυτές θα πρέπει να μετατρέπονται και σε πράξη. Υπενθυμίζουμε πως ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαρισαίων που δεσμεύτηκε στα μέλη της Φιλαρμονικής του ΔΩΛ  πως “έχει ληφθεί η πολιτική απόφαση” και  πως  “θα διασφαλιστεί η επαγγελματική τους παρουσία” καθώς και η βιωσιμότητα της.

Μετά από έναν χρόνο , ήρθε επιτέλους η ώρα να  υλοποιηθεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου , του ανώτατου δημοκρατικού οργάνου της πόλης ,   εκτός και αν η δημοτική αρχή έχει αλλάξει πολιτική  στο ζήτημα αυτό, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ενημερώσει το σώμα», κατέληξε στη δήλωση της η κα Καραλαριώτου.