Άννα Βαγενά: Πώς φαγώθηκαν τα λεφτά του ελληνικού λαού


Tags |

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα το αίτημα για την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση,που έχει καταθέσει εναντίον του ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

Κατά την ομιλία του, ο Παύλος Πολάκης έδωσε στοιχεία για το πώς κάποιοι έφαγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού, δίνοντας σκανδαλώδη ποσά μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες, που ήταν φιλικά προσκείμενες στην τότε κυβέρνηση και που πλέον είναι ανύπαρκτες, όπως το velonakaiklosti.gr. Για παράδειγμα, για μία εκ των πολλών καταχωρήσεωνbanner,που έγιναν και που είναι μία μορφή ηλεκτρονικής διαφήμισης,  για έναν μήνα σε μία ιστοσελίδα δόθηκαν 16.000 ευρώ.

Στη συζήτηση παρενέβη η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Άννα Βαγενά, η οποία θέλοντας να δώσει ένα μέτρο σύγκρισης για όσους τυχαίνει να μην γνωρίζουν πόσο κοστίζουν αυτού του είδους οι καταχωρήσεις και για να καταλάβουν όλοι το μέγεθος των καταχρήσεων, επισήμανε πως για μία διαφήμιση τύπου banner, στη μεγαλύτερης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα για την αγορά εισιτηρίων για θεατρικές παραστάσεις, η τιμή είναι γύρω στα 80 ευρώ τον μήνα.

Στη συνέχεια, η Άννα Βαγενά σχολίασε: «Είναι φυσικό ο Παύλος Πολάκης να βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο των τότε και των τωρινών κυβερνήσεων. Σήμερα, πάντως, μετά τα συντριπτικά στοιχεία που κατέθεσε από το βήμα της Βουλής, η Ολομέλεια καταψήφισε κατά πλειοψηφία την άρση της ασυλίας του».