Τροχαίο στη Λάρισα: Δύσκολο χειρουργείο για τον 16χρονο που έπεσε από γέφυρα


Tags |

Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρισα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο 16χρονων παιδιών.

Οι έφηβοι, ένα αγόρι και μια κοπέλα, χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο το οποίο προσέκρουσε στην γέφυρα του Αλκαζάρ μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ. Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο νεαρά παιδιά να «εκτιναχθούν» και να πέσουν στην κοίτη του Πηνειού από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 16χρονος – που βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση – χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η χειρουργική επέμβαση ήταν εξαιρετικά δύσκολα και κράτησε από τις 9:30 το πρωί έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Με βάση τις τις πρώτες εκτιμήσεις, η επέμβαση πήγε καλά, με τον νεαρό να βρίσκεται στην αίθουσα της ανάνηψης. Ο 16χρονος χειρουργήθηκε στην κνήμη, το μηριαίο και το βραχιόνιο οστό και στο τέλος στη γνάθο που είναι το λιγότερο σοβαρό τραύμα του.

Σε σταθερή κατάσταση, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η κοπέλα που τραυματίστηκε επίσης στο συμβάν.

Οι δύο νεαροί βρίσκονται υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών. Πολλοί Λαρισαίοι έσπευσαν να δώσουν αίμα διότι υπήρξε μεγάλη ανάγκη.

Πώς τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην γέφυρα του Αλκαζάρ. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το ένα εξ αυτών μετά την σύγκρουση να προσκρούει πάνω στην γέφυρα, παρασύροντας τους δύο εφήβους.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, περιπολικά της αστυνομίας και η Πυροσβεστική.

ΠΗΓΗ: www.in.gr