Η Άννα Βαγενά στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγιάς


Tags |

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγιάς επισκέφθηκε σήμερα η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Άννα Βαγενά και συνομίλησε με τις κοινωνικές λειτουργούς κ. Μπεϊνά Ζωή και κ. Γκανάτσιου Αικατερίνη – Γεωργία, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία του.

Η Άννα Βαγενά ενημερώθηκε για την πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει στο κοινό το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγιάς.Στη συνέχεια, ρώτησε σε τι βαθμό έχει υπάρξει ενδιαφέρον και συμμετοχή από τους κατοίκους της περιοχής και οι υπεύθυνες της δομής την ενημέρωσαν ότι η προσέλευση είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Η βουλευτής τόνισε πως θεωρεί εξαιρετικά σημαντικό το έργο του Κέντρου για την τοπική κοινωνία, καθώς οι υπηρεσίες του, μεταξύ άλλων, αφορούν στην ενημέρωση των πολιτών και στη διευκόλυνσητης πρόσβασήςτους σε δράσεις κοινωνικής  προστασίας.

Τέλος, η Άννα Βαγενά σχολίασε πως «τα Κέντρα Κοινότητας θεσμοθετήθηκαν το 2016 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Χαίρομαι που οι συγκεκριμένες δομές έρχονται να καλύψουν πραγματικές ανάγκεςτωντοπικών κοινωνιών και προσφέρουν ουσιαστικό έργο. Η ενίσχυση κάθε δράσης κοινωνικής μέριμνας πάντα ήταν και θα είναι προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ.»