- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Fashion City Outlet: Καλύτερο περιφερειακό εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα για το 2020

Λάρισα, 29 Ιουλίου 2020. Σπουδαία διάκριση για το Fashion City Outlet, το οποίο ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο περιφερειακό εμπορικό κέντρο της Ελλάδας για το 2020 από το έγκριτο κλαδικό περιοδικό Fashion Dailyτου Ομίλου Boussias Communications, στο πλαίσιο της ειδικής ετήσιας έκδοσης “Bestin Fashion”.

Πρόκειται ουσιαστικά για την επιβράβευση του Fashion City Outlet ως πρωτοπόρα επιχείρηση και καινοτόμο Brandπου ξεχώρισε την προηγούμενη χρονιά στο χώρο της Μόδας, της Ομορφιάς και του Λιανεμπορίου στη χώρα μας.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Fashion City Outlet, κ. Μίνωας Δρακάκης: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων μας στο Fashion City Outlet, τόσο των εργαζομένων στα καταστήματα, όσο και της ομάδας Διοίκησης. Το Fashion City Outlet στον ενάμιση χρόνο της λειτουργίας του, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της περιφερειακής αγοράς της Θεσσαλίας, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλη την Κεντρική αλλά και την Βόρεια Ελλάδα. Στην ουσία αναβάθμισε την αγορά της Λάρισας σε μια «μητροπολιτική αγορά» που προκαλεί το ενδιαφέρον χιλιάδων καταναλωτών από τους γειτονικούς νομούς αλλά και από όλη την Ελλάδα.»

Η επιτυχία του μοναδικού outletτης Θεσσαλίας αποτυπώνεται στον εντυπωσιακό αριθμό επισκεπτών που ξεπέρασαν τα 2.000.000 σε μόλις 14 μήνες λειτουργίας του, ενώ 33.000 άτομα συμμετείχαν στην εντυπωσιακή εκδήλωση των εγκαινίων του (με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά και συναυλία από τον Κωνσταντίνο Αργυρό) και περισσότερα από 10.000 άτομα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του (με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη).

«Παρόλο το σύντομο χρόνο λειτουργίας μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και η κοινωνική συνεισφορά του Fashion City Outlet, που έχει ήδη υλοποιηθεί με πληθώρα δράσεων και εκδηλώσεων, όπως και με σημαντικές συνεργασίες με το ΄MakeaWish΄ Ελλάδος, το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, το Σύλλογο ‘Όραμα Ελπίδας’ και την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου», δήλωσε η Marketing Manager του Fashion City Outlet, Νάνσυ Κουρούπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του FashionCityOutlet,συμπεριλαμβάνεται και η προώθηση και υποστήριξη διάφορων κοινωνικών πρωτοβουλιών (π.χ. ‘Μαζί για τον μικρό Δημήτρη’, συγκέντρωση εθελοντών δοτών μυελού των οστών, κλπ.),καθώς επίσης και η υποστήριξη τοπικών σχολείων και η ενίσχυση Σωμάτων Ασφαλείας, όπως το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας.

Το Fashion City Outlet, φιλοξενεί συνολικά στα καταστήματα του πάνω από 70 γνωστές εταιρείες ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ, αλλά και ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών, ανάμεσα στις οποίες:

MEDIAMARKT, ADIDAS, PUMA, TOMMYHILFIGER, GUESS, MANGO, BROOKSBROTHERS, LAPINHOUSE, REPLAY, FUNKYBUDDHA, LEE, WRANGLER, CAMELACTIVE, TRUERELIGION, AMERICANSTARS, PRINCEOLIVER, KALOGIROUOUTLET, HARALAS, FRATELLIPETRIDI, TSAKIRISMALLAS, BLUESTAFF, EDWARDJEANS, ADMIRAL, ALE, ATTRATTIVO, LAPELLEATHER, APPLEUNDERWARE, LCWAIKIKI, POPAIR, και πολλά άλλα.

Μάλιστα, αρκετά από τα καταστήματα που φιλοξενούνται στο Fashion City Outlet είναι τα πρώτα και μοναδικά του είδους τους που λειτουργούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (MEDIAMARKT, ADIDASFactoryStore, TOMMYHILFIGEROutlet, GUESSOutlet, LCWAIKIKI, BROOKSBROTHERS, MANGO, KALOGIROUOutlet, HARALAS, POΡAIRκλπ.).

FashionCityOutlet

4οχλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τ +30 2410 67 17 17

www.fashioncity-outlet.gr [1]