- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Στήριξη στους επαγγελματίες του τουρισμού των παραλιών της Λάρισας ζητά η Άννα Βαγενά

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, στην Αγιά και τη Λάρισα, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Άννα Βαγενά είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του την πρότασή της για την αναγκαιότητα στήριξης των επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού στα παράλια της Λάρισας. Όπως τόνισε η βουλευτής, η επόμενη σεζόν προβλέπεται να είναι και αυτή δύσκολη για τους επαγγελματίες του τουρισμού, τόσο στην εστίαση όσο και στα τουριστικά καταλύματα, λόγω των σοβαρών επιπτώσεων της πανδημίας στην οικονομία.

Η μόνη λύση είναι να προβλεφθεί από τώρα και να υπάρξει για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο ένα γενναίο πακέτο στήριξης του κλάδου, μέσω του κοινωνικού τουρισμού. Άλλωστε, οι κοινωνικές παροχές αποτελούν έναν βασικό πυλώνα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ως αριστερής παράταξης. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα ενισχυθούν και θα ανασάνουν οι επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και θα δοθεί η δυνατότητα σε πολύ κόσμο να κάνει έστω και ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Πάνος Σκουρλέτης διαβεβαίωσε την Άννα Βαγενά ότι η συγκεκριμένη πρόταση θα ενταχθεί στην επικαιροποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ με τα οικονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Τέλος, η Άννα Βαγενά τόνισε πως είναι επιτακτικό να γίνει μία συγκροτημένη προσπάθεια για την προώθηση τουσυγκεκριμένου μέτρουστήριξης στον κλάδο του τουρισμού, καθώς ένα τέτοιο μέτροαφενός θα αποτελέσει μία σημαντική ανάσα για τους επαγγελματίες και αφετέρου θα συμβάλει στην ανάδειξη και προβολή των παραλιών της Λάρισας.

 

Φωτογραφία:

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, στη Σωτηρίτσα, με τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Άννα Βαγενά και τον Δήμαρχο ΑγιάςΑντώνη Γκουντάρα και με φόντο τα παράλια της Αγιάς και το Αιγαίο. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Άννα Βαγενά στον Πάνο Σκουρλέτη «τα παράλια της Αγιάς είναι από τα ωραιότερα της Ελλάδας και αξίζει να τα προβάλουμε».