Παιδιά του δήμου Τεμπών σε δράση για το περιβάλλον


Tags |

Παιδιά του δήμου Τεμπών  με άποψη, θέληση, ανησυχίες και αγάπη για τον τόπο τους και το περιβάλλον, ενώθηκαν στις 25 του Ιουνίου στη δράση Together We Clean Δήμος Τεμπών, που συνδιοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Τεμπών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυχωρίου, και το Wheeling2Help.

Συνομίλησαν με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη Γεώργιο, έθεσαν προβληματισμούς, κατέθεσαν αιτήματα, και ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους της δράσης δηλώνοντας πως: «ημέρα περιβάλλοντος είναι …κάθε μερα!»

Η δράση έκλεισε με μουσική και challenge games, γεμίζοντας την πλατεία του Μακρυχωρίου με φωνές και γέλια.

Ικανοποιημένος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυχωρίου, κ. Θάνος Ζησόπουλος, δήλωσε πως ο Σύλλογος συμμετέχει, όπως πάντα, σε κάθε προσπάθεια για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Με αναμνηστικά οικολογικά δώρα για όλους, ευχαρίστησε ο δήμαρχος Τεμπών τους συμμετέχοντες και δήλωσε πως: «Οι δράσεις δεν σταματούν στη μια μέρα και πως θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα προόδου που αφορά το καλό του τόπου. Αυτές οι δράσεις έχουν συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά να φροντίζει και να προστατεύει καθημερινά το περιβάλλον, το κοινό μας σπίτι.»