- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ξεκινούν οι θερινές προβολές ταινιών της Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη των προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου πλαισιωμένος από τους εθελοντές/ντριες της λέσχης Μαίρη Βότση, Νίκο Ζιαβλιάκη και Ιωάννα  Παπακωνσταντίνου.

Ο αντιδήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Την Τετάρτη, συνεπής στο θερινό ραντεβού της,  η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας ξεκινά τις δωρεάν προβολές των ταινιών στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου με ώρα έναρξής 21:30. Πρόκειται για ακόμα μια δράση που στηρίζει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η οποία δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική συμβολή των εθελοντών της Λέσχης τους οποίους ευχαριστώ δημόσια. Η Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στο χτίσιμο του πολιτιστικού οικοδομήματος που όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με την  αρωγή και την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής. Φέτος οι προβολές ξεκινούν αυτήν την Τετάρτη με την οσκαρική ταινία LaLa Land (ΗΠΑ, 2016) του ΝτάμιενΣαζέλ και θα διαρκέσουν, με ένα μικρό διάλειμμα εντός του Αυγούστου, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι συνδημότες μας αλλά και οι φίλοι του κινηματογράφου από άλλες περιοχές θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια των εθελοντών της Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ επιβραβεύοντας την τόσο σημαντική προσπάθειά τους. Οι προβολές θα γίνονται τηρουμένων των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ για αντιμετώπιση του Covid – 19».

Λίγα λόγια για την ταινία: Ένας πιανίστας της τζαζ και μια σερβιτόρα που θέλει να γίνει ηθοποιός ερωτεύονται, συνεχίζοντας να κυνηγούν τα όνειρά τους στο σύγχρονο ΛοςΆντζελες. Ο σκηνοθέτης ΝτάμιενΣαζέλθυμάται τα μιούζικαλ της χρυσής εποχής και με φαντασμαγορικά μεταμοντέρνο τρόπο διασκευάζει άλλο ένα γλυκόπικρο successstory με φόντο τον κόσμο του θεάματος. Πρωταγωνιστούν ΡάιανΓκόσλινγκ,  Έμα Στόουν, Τζ.Κ. Σίμονς, Τζον Λέτζεντ. Έξι βραβεία Όσκαρ, επτά υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες.