- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Με επιπλέον έντεκα 11 υπηρεσιακά οχήματα εξοπλίστηκε η Διεύθυνση Αστυνομία Λάρισας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας παρέλαβε στις 18-06-2020 από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» έντεκα (11) νέα υπηρεσιακά οχήματα, κατά τη διάρκεια λιτής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

 Επιπλέον, πέραν των οχημάτων, η εταιρεία δώρισε στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας υλικοτεχνικό εξοπλισμό, και συγκεκριμένα ένα ραντάρ χειρός και μια συσκευή αλκοολομέτρησης.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, παρουσία και του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικού Διευθυντή κ. Χρήστου Σιμούλη, ευχαρίστησε τον Διευθυντή Λειτουργίας κ. Δημήτριο Μανδαλώζη και τον Διευθυντή του Τμήματος Συντήρησης κ. Ιωάννη Σαρρή της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» για τη δωρεά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στην αγαστή συνεργασία της εταιρείας με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, καθώς και τον άψογο συντονισμό τους στην επίλυση των συμβάντων που ανακύπτουν, με κοινό στόχο την ασφαλή μετακίνηση των χρηστών της οδού.