- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Απάντηση Δαβλέρη στον Δήμαρχο Λαρισαίων για τη Γιάννουλη

Ο ρόλος που μου ανέθεσαν οι δημότες της Γιάννουλης, που με  τίμησαν με την ψήφο τους τόσο εμένα όσο και συνολικά το κοινοτικό ψηφοδέλτιό μας, δεν είναι να κάνω δημόσιες σχέσεις με την εκάστοτε δημοτική αρχή αλλά να διεκδικώ λύσεις στα προβλήματα της περιοχής μας. Εκπροσωπώόλους τους κατοίκους της Γιάννουλης και  λογοδοτώ μόνο  σεαυτούς.

Και αναρωτιέμαι κύριοι της δημοτικής αρχής : Μικροπολιτική είναι να διεκδικεί ο Πρόεδρος να φτιαχτούν οι αγροτικοί δρόμοι ? Να γίνουν διανοίξεις οδών ? Να κατασκευαστούν νέες και ασφαλείς παιδικές χαρές για τα μικρά παιδιά ?Να είναι η Γιάννουλη καθαρή ?  Για μένα και τους κατοίκους της Γιάννουλης δεν είναι μικροπολιτική . Είναι υποχρέωσή σας ως δημοτική αρχή να τα κάνετε πράξη .

Και επειδή , όπως ακριβώς λέτε , είμαστε σ΄ αυτή την πόλη, και πολύ περισσότερο στην Γιάννουλη, είμαστε όλοι γνωστοί, ο κόσμος της Γιάννουλης ξέρει ότι γνωρίζω τη Γιάννουλη και τα προβλήματά της σπιθαμή προς σπιθαμή , τα γνωρίζω  καλύτερα από οποιονδήποτε γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαι με αυτά και το κάνω πολλά χρόνια τώρα ,  από αγάπη για την περιοχή μου . Εσείς κ. Δήμαρχε από πότε έχετε να έρθετε στη Γιάννουλη για να δείτε τα προβλήματα ?  Τα γνωρίζετε  ? Δεν ήρθατε ούτε καν στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τον  Οκτώβριο  στη Γιάννουλη  .

Όσογια τα έργα που αναφέρετε ότι κάνατε  μπορώ εάν θέλετε να σας απαντήσω για όλα ένα προς ένα γιατί το 50% τουλάχιστον από αυτά που λέτε είναι εκτός τόπου και χρόνου .

Σας καλώ λοιπόν να επισκεφθείτε τη Γιάννουλη, να ενημερωθείτε για τα προβλήματα και  να συνεργαστείτε με όλους τους Προέδρους , ανεξάρτητα με ποιον συνδυασμό ήταν υποψήφιοι, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα  και να αφήσετε στην άκρη  τους  παραγοντισμούς  και τις παλαιοκομματικές λογικές που λένε ότι στηρίζουμε μόνο τους <δικούς > μας  εκλεγμένους .Γιατί  ο  καθένας που κατέχει ένα αξίωμα , από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο , τη επομένη των εκλογών   εκπροσωπεί και αγωνίζεται για όλους τους πολίτες .

Εγώ ως Πρόεδρος μαζί με το κοινοτικό συμβούλιο , οι αποφάσεις του οποίου είναι όλες ομόφωνες για τα θέματα αυτά ,  θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της Γιάννουλης και σας καλώ το ίδιο να κάνετε και εσείς με   σοβαρότητα και υπευθυνότητα .

Ελπίζω να μην προκληθώ ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθω. Δεν υπήρξα ποτέ υποτακτικός ούτε έσπασα τη μέση. Θα συνεχίσω να διεκδικώ οτιδήποτε καλύτερο για τους συμπολίτες μου.