Χρ. Κέλλας: Επίσπευση της επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων


Tags |

Την ανάγκη επίσπευσης της επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, τόνισαν στον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, και ο Φαρσαλινός ιδιοκτήτης αλυσίδας γυμναστηρίων και πρ. Προέδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Δημήτρης Κουκουφλής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξηγήθηκαν στον Υφυπουργό οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ανοίξουν τα γυμναστήρια,δεδομένου ότι ο κλάδος έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα από το συνεχιζόμενο «lockdown» λόγω κορονοϊού. Επίσης, έγινε κατανοητό ότι τα γυμναστήρια δύνανται να εφαρμόσουν όλα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «η Κυβέρνηση βλέπει θετικά το αίτημα του κλάδου για άνοιγμα των γυμναστηρίων» και δεσμεύτηκε ότι «πολύ σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».

Χρ. Κέλλας

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αμέσως μετά τη συνάντηση, εξέφρασε την ικανοποίησή τουγια τις απαντήσεις του Υφυπουργού και την πρόθεση της Κυβέρνησης να επισπεύσει το άνοιγμα των γυμναστηρίων, σημειώνοντας:

«Μετά το πρώτο πετυχημένο “κρας τεστ” του ανοίγματος των επιχειρήσεων, κατά τη δύσκολη, σε κάθε περίπτωση, προσπάθεια της Κυβέρνησης να οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε ανάκαμψη, όλα δείχνουν ότι η επιστροφή στην κανονικότητα ολοκληρώνεται όπως επιθυμούμε.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δημόσια υγεία, που με τόσο κόπο προστατεύσαμε την περίοδο της πανδημίας, και την αγωνία των επιχειρηματιών του κλάδου για τη διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, αναμένουμε τηνάμεση επαναλειτουργία και των γυμναστηρίων».