Άρχισε η κατασκευή του δικτύου διανομής αερίου στο Συκούριο


Tags |

Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε ο δήμαρχος Τεμπών, Γεώργιος Μανώλης επισκεπτόμενος το έργο. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής αερίου σε 2.300 μ. από το συνολικό μήκος 3.300 μ. του πρώτου μέρους του αγωγού.

«Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνoϊού, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρέμεινε  πιστή στον προγραμματισμό της εντάσσοντας  την περιοχή Συκουρίου στο δίκτυο διανομής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα τροφοδότησης των δημοτικών κτιρίων Συκουρίου και προσφέροντας μ΄ αυτό τον τρόπο ενεργειακή εξοικονόμηση στο Δήμο Τεμπών», τονίζει ο δήμαρχος  Γεώργιος Μανώλης.

«Ενημερώθηκα για την πορεία του έργου κατασκευής δικτύου διανομής αερίου στο Συκούριο.    Είναι ένα χρήσιμο έργο ουσίας  για τους κατοίκους με σημαντικά οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά οφέλη. Το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι ιδιαίτερα έντονο και άρχισαν να κατατίθενται οι πρώτες αιτήσεις σύνδεσης, ώστε να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως δημοτική Αρχή στηρίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ύψους  1,18 εκ. €»,  προσθέτει ο  Δήμαρχος.