- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Στο MEGA για τη δωρεά αντισωμάτων ο Χρήστος Κέλλας

«Εάν μπορώ, έστω και έναν άνθρωπο να σώσω από αυτήν τη νόσο, θα είμαι ευτυχής. Η διαδικασία λήψης αντισωμάτων δεν είναι δύσκολη και επειδή είμαι γιατρός και υπήρξα πάντα αιμοδότης, χωρίς δισταγμό, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των συνανθρώπων μου.»

Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «MEGA Mag», και τους Θανάση Φουσκίδη και Ανδρέα Παπαδόπουλο, ερωτηθείς για τη διαδικασία δωρεάς αντισωμάτων προς την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, κληθείς να σχολιάσει τις μαζικές συγκεντρώσεις σε ανοιχτούς χώρους, τόνισε πως είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης και ότι πρέπει να λαμβάνονται μέτρα πρόληψης σε συνθήκες συγχρωτισμού, σημειώνοντας:

«Μπορεί κάποιος να μην θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην προσέξει την υγεία του, όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να βλάψει τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό, η Πολιτεία οφείλει να παρεμβαίνει άμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί το θέμα αφορά όλον τον ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες έδειξαν μεγάλη συνέπεια στις οδηγίες των ειδικών και είναι κρίμα να μην φέρουμε σε πέρας αυτό το εγχείρημα, τώρα που βγαίνουμε από τη στενωπό και επανερχόμαστε σταδιακά στην κανονικότητα».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, αναφορικά με το ενδεχόμενο επαναλοίμωξης όσων έχουν ήδη νοσήσει, τόνισε ότι, παγκοσμίως, δεν έχει καταγραφεί τέτοιο περιστατικό και όσο οι νοσήσαντες διαθέτουν αντισώματα.