- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Στο Δήμαρχο Κιλελέρ ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο  πραγματοποίησε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας, αντιπύραρχος Λάμπρος Κίτσιος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε εκτενής συζήτηση για θέματα που άπτονται της συνεργασίας του δήμου Κιλελέρ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε στο νέο διοικητή της Πυροσβεστικής  καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, εξήρε το έργο των πυροσβεστών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σε μία δύσκολη εποχή  προασπίζουν την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες καθώς και το περιβάλλον και όποτε απαιτηθεί, σε συνεργασία με όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις εθελοντικές οργανώσεις αντιμετωπίζουν με επιτυχία δύσκολα ή έκτακτα περιστατικά υπερβάλλοντας εαυτόν. Στην συνάντηση τονίστηκε επίσης, και από τις δύο πλευρές, η στενή διαχρονική και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δήμου Κιλελέρ σε σειρά θεμάτων που άπτονται των δυο φορέων.

Κλείνοντας τη συνάντηση ο δήμαρχος και ο διοικητής συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί άμεσα διευρυμένη σύσκεψη φορέων  με θέμα τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του ΔΣ Σπύρος Καλέτσιος και οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Χατζούλης, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλέκος Χονδρονάσιος.