Μεγάλη προσφορά προϊόντων στο Δήμο Λαρισαίων


Tags |

Ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα προϊόντων προσέφεραν τα super market “My Market” στην Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και στο Δήμο Λαρισαίων.

Τα προϊόντα (10.000 πακέτα διαφόρων ειδών) παραδόθηκαν στο Δήμο Λαρισαίων, παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημ. Παπαστεργίου και του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

Ο κ. Παπαστεργίου σε δηλώσεις τόνισε τα εξής: «Βρεθήκαμε εδώ για να παραδώσουμε 10.000 πακέτα τροφίμων στον δήμο Λαρισαίων και στον δήμαρχο,  τον φίλο Απόστολο Καλογιάννη,  μαζί με τα My Market που είχαν αυτή την πρωτοβουλία σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε κανείς να μην είναι μόνος και κανείς να μην νιώσει ότι του λείπει κάτι».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης σε δηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Δήμος Λαρισαίων, οι Κοινωνικές  δομές και το  Κοινωνικό μας Παντοπωλείο αυτό τον καιρό δίνει μια ιδιαίτερη μάχη. Γνωρίζετε ότι ο δήμος Λάρισας κλήθηκε να διατηρήσει ένα καλό επίπεδο σε σχέση με την τροφοδοσία σε 5000 ανθρώπους που ήταν κλεισμένοι στην καραντίνα. Ήταν μια υπερπροσπάθεια που έγινε από τους ανθρώπους μου η οποία απαιτούσε να έχει και τα αντίστοιχα είδη.  Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και για τους κατοίκους που παραμένουν στην καραντίνα.

Ο Δήμος κατάφερε να τα εξασφαλίσει και βοήθησαν και οι φορείς της πόλης και τώρα ακόμα ετοιμάζουμε δέματα να πάμε. Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ να βοηθήσει είναι εξαιρετική και ευχαριστώ τον πρόεδρο αλλά και τα My Market».

Τέλος, η διευθύντρια εταιρικών σχέσεων της εταιρείας My market κα. Δήμητρα Δασκαλάκη,  τόνισε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που στηρίζουμε την προσπάθεια της ΚΕΔΕ. Σήμερα είμαστε στην Λάρισα για την παράδοση τροφίμων, ενώ ανάλογες κινήσεις έχουν γίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας. Η πανδημία δεν έχει τελειώσει. Χρειάζεται ελπίδα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη για να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες και  εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό των πολιτών.