- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας- Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης και ο προϊστάμενος του τμήματος  Προγραμματισμού, Οργάνωσης Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Νταμπεγλιώτης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των μαθητών της Γ’ Λυκείου κοινοποίησαν την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Λόγω των μέτρων αντιμετώπισης  του κορωνοϊού Covid 19, όπως είναι γνωστό, το Υπουργείο Παιδείας έχει αναστείλει τη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Ως εκ τούτου, τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε διάφορες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης.

Ο Δήμος Κιλελέρ αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του εγχειρήματος και θέλοντας να συνδράμει στο έργο των τελειόφοιτων μαθητών του Λυκείου επιλύοντας τεχνικά προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, τους παρέχει δωρεάν υποστήριξη, τεχνική και συμβουλευτική, μέσω του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Η υποστήριξη αυτή θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες από 08:00 έως 11:00 π.μ.

Αρχικά, λόγω του προβλεπόμενου υψηλού όγκου επισκεψιμότητας, και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των μαθητών, η τεχνική υποστήριξη θα ξεκινήσει  από τους μαθητές του  Λυκείου της Νίκαιας και προβλέπεται να επεκταθεί άμεσα και στα άλλα Λύκεια του Δήμου Κιλελέρ (Πλατυκάμπου και Αρμενίου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στον Dr Κωνσταντίνο Ακριβούλη, Hλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Επικοινωνιών του Δήμου Κιλελέρ στα τηλέφωνα 2413507222 – 6942222906.

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια έχουμε την πεποίθηση ότι συνδράμουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τους μαθητές που καλούνται να δώσουν τη δική τους μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Τους ευχόμαστε δύναμη μέχρι τις Πανελλήνιες εξετάσεις και είμαστε πεπεισμένοι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ευοδώσει την προσπάθεια και τους κόπους τους».