- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Εθελοντική αιμοδοσία από το Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στην μάχη που συνεχίζουμε να δίνουμε για την αντιμετώπιση του COVID-19 το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ως Νοσοκομείο αναφοράς για τη Θεσσαλία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Οι ανάγκες της Μονάδας Αιμοδοσίας παραμένουν αυξημένες για την αντιμετώπιση των επειγόντων και εκτάκτων περιστατικών ενώ η προσέλευση των αιμοδοτών έχει μειωθεί πάρα πολύ εξαιτίας του δισταγμού της προσέλευσης των αιμοδοτών στο νοσοκομείο.

Για να παρακαμφθεί το εμπόδιο αυτό η Μονάδα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο Κατσίγρα, στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Το ωράριο λειτουργίας για αιμοδοσία είναι:

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, θα τηρηθούν όλες προδιαγραφές για προφύλαξη μετάδοσης απο κορωνοϊό.

Για τη μετάβαση στον χώρο της αιμοδοσίας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη βεβαίωση τυπου Β – μετάβαση για ιατρικές υπηρεσίες- και το τηλεφωνο 2413502256-60 για επιβεβαιωση. Εναλλάκτικα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδιόχειρη βεβαίωση μετακίνησης.

Θα χορηγείται βεβαιωση αιμοδοσιας.