- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ενημέρωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας

Κατόπιν σχετικών εγκυκλίων για περιορισμό των μετακινήσεων, συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους και όλων των λοιπών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού (COVID-19), γνωστοποιούνται τα εξής:

  1. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια ώστε οι αιτήσεις τους καθώς και τα συνοδεύοντα τοπογραφικά διαγράμματα, φωτογραφίες ή τυχόν άλλα έγγραφα να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σχετική διεύθυνση της Εφορείας μας: efalar@culture.gr [1] ή εναλλακτικά να αποστέλλονται με ταχυμεταφορική εταιρεία ή ταχυδρομικά.

 

  1. Ειδικότερα, τα τοπογραφικά διαγράμματα και αποσπάσματα χαρτών θα πρέπει να υποβάλλονται κατά προτίμηση έγχρωμα -σε αρχεία PDF και όχι σε σχεδιαστικά προγράμματα- με ανάλυση τουλάχιστον 300 dpi.

 

  1. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική αποστολή των συνοδευτικών εγγράφων, η προσέλευση των πολιτών στα γραφεία της Υπηρεσίας μας θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση (τηλ.: 2413508282/207).

 

  1. Η Εφορεία μας μέχρι και την επόμενη της αποστολής εργάσιμη ημέρα, θα αποστέλλει στο e-mail του αιτούντος τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής του, ενώ για τυχόν διευκρινίσεις θα ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας ευχαριστεί όλους τους ενδιαφερομένους για την κατανόηση και συνεργασία τους.

 

Η Προϊσταμένη της Εφορείας

Σταυρούλα Σδρόλια

Αρχαιολόγος