Βαγενά: Υπόσχεση ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα των εργαζόμενων στο Πανεπιστημιακό


Tags |

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με τον διοικητή του ΠΓΝΛ, κ. Δημήτρη Κατσικονούρη, η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά ενημερώθηκε ότι εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2020, που εκκρεμούσε από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών, για το ΠΓΝΛ.

Επιπλέον, ο κ. Κατσικονούρης διαβεβαίωσε τη βουλευτή ότι η καταβολή των δεδουλευμένων στους δωδεκάμηνους συμβασιούχους, που διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ στο ΠΓΝΛ σε θέσεις που αφορούν την καθαριότητα και τη φύλαξη του νοσοκομείου και οι οποίοι παρέμεναν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες, πρόκειται να γίνει άμεσα.

Η Άννα Βαγενά, που βρισκόταν σε επικοινωνία με τους εργαζόμενους και είχε ασκήσει πιέσεις για την άμεση έγκριση του προϋπολογισμού για το ΠΓΝΛ και την ικανοποίηση του αιτήματός τους, δηλώνει ευχαριστημένη για την επίλυση του ζητήματος και τονίζει πως, σύμφωνα και με την πάγια στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θεωρούμε αυτές τις κινήσεις σωστές. Τη συγκεκριμένη δε χρονική στιγμή, πρέπει να αξιοποιηθεί κάθε οικονομική δυνατότητα που διαθέτει η χώρα κατά προτεραιότητα στον τομέα της υγείας.