- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Σεμινάρια από την ΠΕΔ Θεσσαλίας

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας  υλοποιώντας μια  από τις δράσεις της που έχουν προγραμματισθεί για το έτος 2020, διοργανώνει  δύο σημαντικά σεμινάρια για τα στελέχη αλλά και για τους αιρετούς της Τ.Α. Το πρώτο αφορά στον « Εσωτερικό Έλεγχο» και θα δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για το θεσμικό πλαίσιο , για το τι είναι στην πραγματικότητα  ο εσωτερικός έλεγχος , τι απατείται για τη σύσταση μονάδας εσωτερικού ελέγχου  κλπ  . Το συγκεκριμένο σεμινάριο  θα γίνει με την συνεργασία της bluevalue.

Το δεύτερο σεμινάριο  αφορά στην: Ανάλυση – παρουσίαση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών από τον κόμβο govhub(Ε9, οχήματα , μητρώο κλπ) και είναι ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο με δεδομένο ότι οι δηλώσεις των τετραγωνικών θα πρέπει να καταχωρηθούν σε μια ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τα τέλη Μαρτίου 2020. Εισηγητής είναι ο  κ. Τσιάμης Ιωάννης  μέλος του Δ.Σ . της ΚΕΔΕ , πρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  της ΚΕΔΕ και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού.

Τα δυο αυτά σεμινάρια   θα πραγματοποιηθούν  στις 6/3/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.30 στην αίθουσα της ΔΕΥΑ  στη Λάρισα.