3ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στην ΤΚ Κραννώνα


Tags |

Με το σύνθημα «Συμμετέχω – Τρέχω – Προσφέρω», θα διεξαχθεί στηνΤΚ Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ, την Κυριακή 1η Μαρτίου, ο «3οςΚραυξίδειος Αγώνας Δρόμου». Τα διαδικαστικά και την οργάνωση του αγώνα δρόμου συζήτησαν σε συνάντησή τους στο κτήριο του Πολιτιστικού Οργανισμού στη Νίκαια ο αντιπεριφερειάρχηςΠολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης Ν. Λιούπας, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Αχ. Χατζούλης, ο πρόεδρος της ΤΚ ΚραννώναΚ. Τσιαγκλάνης, και οι πρόεδροι του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα και Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας Γ. Ψωμουλιά και Απ. Γούλας.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο Δημοτικό Σχολείο Κραννώνα, ενώ η διαδρομή 14 χιλιομέτρων είναι κυκλική και περνάει από τον αρχαιολογικό χώρο του Κραννώνα, με τα μοναδικά ταφικά μνημεία του βασιλείου των Σκοπάδων καθώς και από το γειτονικό χωριό Κάμπος. Έχουν προβλεφθεί επίσης διαδρομές 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων.

Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν  μέσω ίντερνετ σε ειδική ηλεκτρονική φόρμα αλλά και μέσω των οργανωτών καθώς και στα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων. Ο «3ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου» διοργανώνεται από τον την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, την Τοπική Κοινότητα Κραννώνα, τον Σύλλογο Γυναικών Κραννώνα και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας.