Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Τ.K. Κραννώνος στην Πρυτανεία του Παν/μίου Κρήτης


Tags |

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος, του Δήμου Κιλελέρ στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και εκπρόσωπο του Δήμου Κωνσταντίνο Τσιαγκλάνη παρουσία και του Αναπληρωτή Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημητρίου Μποσνάκη.

Ηεπίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των αρχαιολογικών ανασκαφών που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης στην περιοχή της Αρχαίας Κραννώνας, του Δήμου Κιλελέρ, υπό τη Διεύθυνση του Δημητρίου  Μποσνάκη. Ο Δήμος Κιλελέρ είναι ο μεγάλος χορηγός της αρχαιολογικής ανασκαφής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Αντιπρύτανης Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, στη διάρκεια της επίσκεψης, ευχαρίστησε τον Προέδρο της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος  για τη γενναιόδωρη και εγκάρδια φιλοξενία που παρέχει η Τοπική Κοινότητα και ο Δήμος στην ανασκαφική αποστολή του Ιδρύματος.

Τις ευχαριστίες του για την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης εξέφρασε αντίστοιχα και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνος. Στο τέλος της επίσκεψης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.