- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ο Χρήστος Κέλλας στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Φαρσάλων

Στην πολυπληθή παρουσία της γαλάζιας νεολαίας, “η οποία θυμίζει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, αλλά και προμηνύει ανάλογες στο μέλλον”, αναφέρθηκε αρχικά στον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Φαρσάλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, συνδέοντας τη μεγάλη προσέλευση των νέων με την παρουσία του ΥΠΕΣ Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ο Χρήστος Κέλλας, χαιρέτισε με θερμά λόγια τη δέσμευση του κ. Θεοδωρικάκου για την οριστική επίλυση του προβλήματος με την ύδρευση στα Φάρσαλα, προσθέτοντας πως “καθημερινά, η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του τόπου, τα οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσέγγισε θεωρητικά, με ανακοινώσεις κι ευχολόγια”.

«Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 τα Φάρσαλα να πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό. Αποδείξατε και σήμερα πως είστε “υπουργός των έργων” και εντυπωσιάσατε με την αμεσότητα στην επίλυση των προβλημάτων, τη δημοτική αρχή και τους πολίτες των Φαρσάλων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

Ακολούθως, ο Λαρισαίος πολιτικός μίλησε για το υδατικό έλλειμμα, που παρατηρείται στον κάμπο των Φαρσάλων, καλώντας τον Υπουργό “να συνδράμει στην επίλυσή του, ώστε να μπει σύντομα το νερό στ’ αυλάκι”, ενώ τόνισε πως “οι παραγωγοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχέδιο για την ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου και για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και το απέδειξαν πρόσφατα γυρίζοντας την πλάτη σε ανέξοδες πολιτικές”.

Τέλος, ο Χρ. Κέλλας έπλεξε το εγκώμιο του Τ. Θεοδωρικάκου, για τη συμβολή του τόσο στην ψήφο των απόδημων Ελλήνων, όσο και στην επικείμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου, που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, απομονώνοντας τακτικές συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, που τόσο επιζήμιες είναι για τη δημοκρατία και τις τοπικές κοινωνίες.