- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Aγορά καταναλωτών χωρίς μεσάζοντες από τους Ενεργούς Πολίτες

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν την πρώτη Aγορά καταναλωτών χωρίς μεσάζοντες για τη νέα χρονιά με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00-14:00. Υπενθυμίζουμε ότι από την Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολίτες. Όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν, τόσο περισσότερα προϊόντα θα ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. που στηρίζει περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες.
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:

 

  1. Παραγωγός: «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»από Κορινθία:

Ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο ανωτέρας ποιότητας, εσοδείας  2019-2020 από ελιές ποικιλίας Μανάκι Κορινθίας, σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων  με τιμή/συσκευασία 17,50€, (τιμήλίτρου 3,50€.)

  1. Παραγωγός: Χρήστος Μπενέκης, από Συκαμινέα Ελασσόνας:

Πατάτες ποικιλίας «JELLY» (κιτρινόσαρκες), σε συσκευασία 10 κιλών, με  τιμή συσκευασίας 5€ (τιμή κιλού 0,50€).

  1. Παραγωγός: Νικόλαος Βλάχος από Ανθήλη Φθιώτιδας:
  1. Παραγωγός: Χρήστος Παππάς από Αμπελώνα Λάρισας:
  1. Παραγωγός: Δημήτριος Γκουντοβάς από Μεσοχώρι Ελασσόνας
  1. Παραγωγός: Αλέξανδρος Νταλαμπέκας από Αμπελώνα Λάρισας:
  1. Παραγωγός: Δημήτριος Κυρίτσης από Φάρσαλα:
  1. Παραγωγός: Παρασκευάς Στεργίου από Μικρολίμνη Φλώρινας:
  1. Παραγωγός: Νικόλαος Γκόλτσος από Ροδιά Λάρισας:
  1. Παραγωγός: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΚΑΛΛΙΓΕΥΣΙΣ» από Ελευθεραί Λάρισας:

Τρόπος παραγγελιών: μέσω της ιστοσελίδας των Εν.Πο.Λ. www.energw.gr [1]
Για εξαιρετικές περιπτώσεις πολιτών που αδυνατούν να κάνουν μόνοι τους ηλεκτρονική παραγγελία, θα μπορούν να προσέλθουν στο νέο Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 37, κατά τις ώρες λειτουργίας του. Τηλεφωνικές παραγγελίες ΔΕΝ γίνονται δεκτές.
Οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα επιλογής της παραγγελίας) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12:30, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.

Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6983738636, 6909566709 και 2413011972, στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Λάμπρου Κατσώνη 37) ή στο info@energw.gr .