Εργασίες ανακαίνισης του γηπέδου του Ηρακλή Λάρισας


Tags |

Σε εργασίες ανακαίνισης του αθλητικού κέντρου του Ηρακλή Λάρισας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. Οι εργασίες που προβλέπονται να υλοποιηθούν αφορούν την αντικατάσταση των κερκίδων με τοποθέτηση νέων καθισμάτων, την ανακατασκευή των αποδυτηρίων και την κατασκευή νέων πάγκων του αγωνιστικού  χώρου.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά σε σημαντικές παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα του γηπέδου του Ηρακλή Λάρισας. Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα όπου αθλητές και πολίτες να μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια. Στηρίζουμε στην πράξη τον αθλητισμό, καθώς η Θεσσαλία είναι πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα με σημαντικά έργα υποδομών αλλά με και τη διοργάνωση και φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων» σημείωσε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρεθήκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινάκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Έργων  Στέλιος Δημότσιος και ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας.