Κοντά στους μελλοντικούς πρωταθλητές της πάλης ο Θ. Παιδής


Tags |

Κοντά στους μελλοντικούςπρωταθλητές της πάλης, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο 12ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά στα Τρίκαλα, βρέθηκε – και με την ιδιότητα του π. μέλους της Ομοσπονδίας- o Θανάσης Παιδής.

Ο κ. Παιδής χειροκρότησε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών, ενώ απένειμε αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες. Παράλληλα, συνεχάρη τον εμπνευστή και ψυχή της διοργάνωσης Νίκο Τσιακάρα – Καθηγητή ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα – για την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που κάνει, έχοντας στο επίκεντρο τις αναπτυξιακές ηλικίες καθώς και τον προπονητή του Όγχηστου Χάρη Χονδρονάσιου για τις σημαντικές επιτυχίες του συλλόγου .

«Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και ο αθλητισμός μπορεί να τους δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σωματική διάπλασηκαι για τη διαμόρφωσητου χαρακτήρατους. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επενδύει στη δημιουργία σύγχρονων υποδομών, όπως και στη διαμόρφωση όλων εκείνων των απαραίτητων προϋποθέσεων, ώστε οι νέοι να έχουν τη δυνατότητα ενασχόλησης με το άθλημα που τους ενδιαφέρει» δήλωσε ο Θανάσης Παιδής.