- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στο εστιατόριο «Το Πανελλήνιον»  στη Λάρισα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Το παρόν έδωσαν  ο Πρόεδρος κ. Λάππας Αναστάσιος, μέλη του ΔΣ, τα Στελέχη της Τράπεζας,  καθώς και όλο το ανθρώπινο δυναμικό.

Ο πρόεδρος, κ. Λάππας, στην ομιλία του έκανε ένα μικρό απολογισμό της δράσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας για το 2019, τονίζοντας τις θετικές προσπάθειες που έγιναν για την αύξηση των κεφαλαίων, την βελτίωση των μεγεθών και το θετικό για μία ακόμη χρήση αποτέλεσμα.

Επισήμανε το όραμα της Τράπεζας που  είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής περιφερειακής και προοπτικά εθνικής Συνεταιριστικής Τράπεζας, που θα έχει στο κέντρο της δράσης της το συνεταίρο – πελάτη που δραστηριοποιείται ή κατάγεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα διαθέτει ως Οργανισμός, αναπτυξιακή δυναμική, σύγχρονη λειτουργία, φιλική εξυπηρέτηση και υψηλή αποδοτικότητα.

Ταυτόχρονα τόνισε και την αποστολή της που είναι η διάδοση της Συνεταιριστικής Πίστης, που γεννιέται από την τοπική κοινωνία και πάντα εξυπηρετεί τα συμφέροντά της που αξιοποιεί την τοπική αποταμίευση σε χορηγήσεις που στηρίζουν την τοπική επιχειρηματικότητα, ενώ τα κέρδη επιστρέφουν ως μερίσματα και υπεραξίες στους ίδιους τους συνεταίρους – πελάτες.

Τελειώνοντας ευχήθηκε εκ μέρους του ΔΣ  Υγεία και Δύναμη για όλες και όλους και το 2020 να είναι μια εξίσου παραγωγική χρονιά για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.