- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Eυρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης στη Λάρισα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης, πιστή στο όραμα της για τον επαναπροσανατολισμό της περιφερειακής οικονομίας προς τη γνώση και την καινοτομία, την αποδοτικότητα των πόρων και τη βιώσιμη ανάπτυξη διοργανώνει σε συνεργασία με την εφημερίδα «Ελευθερία», το ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο DivaniPalace στη Λάρισα.

Το ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, ενώ την έναρξη των εργασιών του θα κηρύξει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η διοργάνωση τελεί υπο την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο της διάκρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το «Βραβείο Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας 2019» και είναι προσανατολισμένο στις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προσεγγίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο θεματικών για την ενίσχυση της οικονομίας, της καινοτομίας, της επιστήμης, της απασχόλησης, της κοινωνικής προόδου αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν προσωπικότητες της πολιτικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, διπλωμάτες, εκπρόσωποι οργανισμών, φορέων αλλά και επιχειρηματίες προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές στο www.events.eleftheria.gr [1]

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη και δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Μεγάλοι Υποστηρικτές: INTERCOMMFOODS, EXALCO, ANIMUS

 Υποστηρικτές: ΕΔΑΘΕΣΣ, Chipita, Mikel, ΣοΦΛΑ, ΦΟΔΣΑΝ. Λάρισας, ΤΕΕΚεντρικής&ΔυτικήςΣτερεάς, Fashion City Outlet, ΑυτοκινητόδρομοςΑιγαίου, ΑσκληπιείοΛάρισας.