- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση Δ.Σ. Γ.Σ.Λ. με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου

Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας στέλνει τις καλύτερες ευχές του για το 2020. Η έναρξη του νέου έτους και της νέας δεκαετίας ας σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά τον σύλλογό μας θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειες για την βελτίωση των συνθηκών και την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων της αγροτικής παραγωγής του τόπου μας.

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας από την πρώτη στιγμή της θητείας του επέλεξε το άνοιγμά του στην κοινωνία και στην δημιουργία ενός εξωστρεφούς προφίλ με επαφές, συναντήσεις και κυρίως με συμμετοχή – παρουσία σε όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα, που μας αφορούν.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και η συνάντησή μας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο. Ο ποιμενάρχης όχι μόνο έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα της συνάντησης αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας.

Μάλιστα αναγνώρισε τόσο τις προσπάθειες για την επίλυση του Αχελώου προτρέποντάς μας να συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο μέχρι να υπάρξουν αποτελέσματα, όσο και τον κίνδυνο ερημοποίησης της περιοχής μας, ειδικότερα δε για την επαρχία Φαρσάλων, ενώ τέλος υπογράμμισε την ανάγκη για εθνική αγροτική πολιτική.